?

Log in

No account? Create an account
February 2018   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mat absolute control
Posted on 2004.11.10 at 15:50
Current Mood: amusedamused
Current Music: Fantasia-Stratovarius
I promised dreamyraven to post this... thing(?), so here it is. Hope you enjoy it^^Elikkä tällaista oli yksi ihminen selittänyt siellä kaikkien rakastamassa ircissä.

Tulin tossa äsken dösällä himaan... Takapenkillä isto kolme sellasta 13-15 v tyttöä, yhdellä HIMin, toisella Filthin ja kolmannella 69 Eyesin paita päällä. Kattelin hetken ja istuin sitte vähän matkan päähän (kuuloetäisyydellä -valitettavasti, kuten tulette huomaamaan). Ensin lähti Filth-paitanen selittämään jotai, kunnes HIM-paitanen vetäs pohjat "Siis vähänkö mun kaverit kattoo mua pitkään ku mä oon _MUUTTUNU_ hevarix, ja kaiken lisäks mutsi
pelkää että mä tapan itteni ku soitan aina HIMiä ihan täysii kotona ja laulan mukana", johon 69-paitanen vastasi "Joo, mäki oon huomannu että kaikki mun entiset kaverit on lähteny pois, ku oon alkanu kuuntelee black metallia esim. 69 Eyesiä ja HIMiä. Ja sit vielä Filthiä ja kuuntelen mä kyl Sonata Arcticaaki." Johon Filth-paitanen "joo, siis mä en kyl ymmärrä miks ihmiset on niin suvaitsemattomia. Black metalli on ihan tajuttoman kaunista ja
varsinki Ville Valo osaa laulaa oikeesti tosi hienosti. Ja siis mä muistan ku mä muutuin hevarix, nii kaikki vaan ihmetteli, ku tulin vaa yx päivä kouluun ihan mustissa ja sellasissa synkissä meikeissä" johon HIM-paitanen "Joo, siis kyl se menee niin, että hevarin tunnistaa mustista vaatteista ja meikeistä. Vähänkö mä aina nauran ku kuuntelen joittenki juttuja, ku ne selittää että voi olla hevari, vaikkei omista nahkatakkia, mustia farkkuja,
ei oo mustia hiuksia ja ei meikkaa. Siis vähänkö naurettavaa. Hevarit on just niitä joilta löytyy noi kaikki" johon Filth-paitanen "joo, siis mäki värjäsin mustax hiukset vaan siks, ettei _VOI_ olla hevari jossei oo mustia hiuksia"


Ja niinku miten voi olla hevari jos ei tiiä et esim. Sonata Arctica ei oo black metallii?

Juups, hauskaa on.


Comments:


A Sad Little Twist Of Skirt
dreamyraven at 2004-11-10 16:03 (UTC) (Link)
*kikatusta* Onneksi minä en ole ihan noin pussissa kasvanut. Kuvittele miltä näyttäisin mustilla hiuksilla. *kauhun väreitä* Ja tämä on kyllä ensimmäinen kerta kun kuulen jonkun vaativan tietyn musiikin kuuntelijoille tietyt vaatteet. Entä jos sattuu kuuntelemaan peräkkäin vaikka housea, oopperaa ja metallia. Pitäisikö jokaisen kappaleen välissä vaihtaa vaatteet ja värjätä hiukset?

Sen lisäksi Sonata, 69 Eyes ja HIM ovat kilometrien päässä black metallista. Tai ainakin olivat kun viimeksi vilkaisin.
Phan
lordphantom at 2004-11-10 16:36 (UTC) (Link)
Kato ku eihä voi olla hevari jos ei oo mustia vaatteita, hiuksia ja meikkiä. Voi jessus...*pudistaa päätään* Niin, jos minä nyt päättäisin kuunnella vaikka Eraa, Stratoa, ja FinalFantasyVIII soundtrackia peräkkäin, niin tietenkin minun pitäisi vaihtaa jokaisen CD:n välissä vaatteeni ja värjätä tukkani.

Minäkin olen aina kuvitellut että Sonata on melodista power metallia, The 69 Eyes glam/gootti metallia, ja HIM love metallia. Tällaiset "aidot hevarit" vain tuntuvat "tietävän" nämä asiat meitä "ei-hevareita" paremmin.
A Sad Little Twist Of Skirt
dreamyraven at 2004-11-10 17:18 (UTC) (Link)
Tiedätkös, meidän pitäisi hommata sellainen vaatteiden vaihtosysteemi kuin X-2:ssa on. Blim ja voisi kuunnella Queeniä, blim ja voisi kuunnella Stratoa ja vielä kolmas blim ja Default on sopivaa musiikkia.
Phan
lordphantom at 2004-11-10 18:24 (UTC) (Link)
Hei, tuohan on hyvä idea! Kannatetaan! Eipä tarvitsisi enää tuskailla sitä vaatteiden vaihtamista aina CD:den välissä, vaan voisi aivan rauhassa napata oikean dresspheren ja heti olisi oikeanlaiset vaatteet päällä.
Velgar
velgar at 2004-11-10 16:54 (UTC) (Link)
*Pää pöytään*
Pitäisköhän minunkin alkaa kutsua itseäni hipiksi kun kasvatan hiuksiani, pidän kirkkaan värisiä paitoja ja uskon rauhanomaisiin ongelman ratkaisu malleihin?
Previous Entry  Next Entry